Hadis ve Hadiselerin Diliyle Namaz - Muştu Yayınları
Veysel Akkaya
Allah Resûlü buyurdu ki:
- Birisi benim aldığım gibi abdest alır, sonra kalkar. Öğle namazını kılar. Yüce Allah o kişinin sabah namazı ile öğle namazı arasındaki günaAllah Resûlü buyurdu ki:
- Birisi benim aldığım gibi abdest alır, sonra kalkar. Öğle namazını kılar. Yüce Allah o kişinin sabah namazı ile öğle namazı arasındaki günahlarını bağışlar. Akşam namazını kıldığında, ikindi ile akşam namazı arasındaki günahlarını bağışlar. Yatsı namazını kıldığında ise akşam ile yatsı arasındaki günahlarını bağışlar. İşte bunlar kötülükleri gideren iyiliklerdir. hlarını bağışlar. Akşam namazını kıldığında, ikindi ile akşam namazı arasındaki günahlarını bağışlar. Yatsı namazını kıldığında ise akşam ile yatsı arasındaki günahlarını bağışlar. İşte bunlar kötülükleri gideren iyiliklerdir.
http://www.mustu.com/urun.php?ID=1575
Ey îmân edenler! Sabır ve namazla Allah'ın yardımını isteyin. Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.
Bakara Sûresi: 2/153
» HADİSTE
NAMAZ
Şüphesiz ki benim ümmetim, kıyamet gününde, abdest izlerinden dolayı yüzleri nurlu, elleri ve ayakları parlak olarak çağırılacaktır. Yüzünün nûrunu artırmaya gücü yeten kimse bunu yapsın